Comenzi telefonice si consultanta gratuita +40 734 192 000

Cosul meu:

0produs(e)
Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0

Termeni si conditii

SC Borealis Technologies Group SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Newsletter si Email
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe membrana.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Borealis Technologies Group SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul sau si poate trimite cupoane cadou, mesaje speciale sau felicitari. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.membrana.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newslettere  de la www.membrana.ro , se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit prin email.

Pentru informare si suport sau pentru sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa de email membrana@membrana.ro .

Urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala SC Borealis Technologies Group SRL

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic sau contact telefonic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Platile se fac prin OP.

Contract – o Comanda confirmata verbal sau in scris de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.membrana.ro , Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa Vanzatorul face eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai relevante, astfel incat produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Pozele produselor sunt cu titlu informativ. Pot aparea diferente de nuante de culori fata de culoarea reala a produsului ca urmare a fotografierii sau a setarii monitorului clientului.

Comunicarea cu website-ul www.membrana.ro  se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „Contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti si nu va face publice (pe internet sau media) niciuna din informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Borealis Technologies Group SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului.

 Informatiile de orice natura, furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator, cu privire la Comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau de pornire ale Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare al livrarii.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Livrare – Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile la sediul Cumparatorului in sistem de curierat door-to-door.

Transport si Ambalare – In afara de cazul in care nu este agreat diferit de catre Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si a Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei.

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice mentionate in Comanda, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (prin livrare se intelege: semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Returul bunurilor comandate

Pentru produsele returnate de Cumparator catre Vanzator, costul cu transportul marfurilor va fi suportat de catre Cumparator.

Pentru detalii tehnice cu privire la folosirea produselor cumparate de pe site-ul www.membrana.ro , se poate folosi adresa de e-mail: membrana@membrana.ro si numarul de telefon: 0737 205 302.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricareia din obligatiile sale conform Comenzii sau pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea produselor. Vanzatorul nu va fi raspunzator in cazul in care subcontractantii si/sau partenerii sai de orice fel, implicati in executarea Comenzii, nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Forta Majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Prevederi Diverse
Partile din contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau de a crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Aboneaza-te la newsletter
Urmareste-ne pe